Madelief Foto Film AV Festival

Madelief Foto Film AV Festival is een nieuw initiatief. Het is een tweedaags festival met foto’s, films en AV presentaties over de natuur in al zijn verscheidenheid. Iedereen mag meedoen met een inzending.

Het wordt gehouden op 28 en 29 september 2024 in Spectrum Schijndel. Je kunt er prachtige films, foto’s en AV-series zien van gepassioneerde hobbyisten. Er zijn ook presentaties van deskundige natuurfotografen, je kunt in contact komen met de makers. Juryleden bespreken de vertoonde inzendingen en er zijn mooie prijzen te winnen.

Er zijn verschillende onderdelen. Je mag aan alle onderdelen gratis meedoen. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde natuurfotograaf of –filmer bent of iemand, die het gewoon leuk vindt om een keer mee te doen.

Het festival heeft de naam Madelief gekregen. Dit is geïnspireerd op de onlangs gekozen Nationale Bloem door het tv-programma Vroege vogels, het madeliefje. Onze missie is om te laten zien welke prachtige foto’s, films en AV-producties er gemaakt worden door hobbyisten en om iedereen te laten ervaren hoe leuk het is om zelf hiermee bezig te zijn. Ga lekker struinen in de natuur en laat je foto’s, films en AV-producties zien aan een groot publiek in een prachtige filmzaal.